11. februar 2016

Januarbilder

Tusen takk for alle de flotte bildene som kom inn for januar. En jury bestående av tre stk har nå sett på bildene og enstemmig plukket ut tre vinnere: 


Gratulerer til Ann Helén Strandli Fermann, Gunnhild Monstad og Birgit Eyser!

Februar er godt i gang og dagen blir lysere. Nå dukker det opp snøklokker, juleroser og krokus! Ta en tur i hagen og se etter liv. Bilder kan deles på Facebook gruppen vår, eller Instagram, bruk emneknaggen #staudeklubbenvestfold. Bilder kan også sendes på mail til: bodil@udstuen.net. Fristen for februar er 29.02.2016. 

Takk til alle som kom på møte tirsdag 9. februar! Det var hyggelig å se så mange og spennende å høre om turen til Anne Marie Skudem. 
Neste møte er Tir. 15. mars Gjennestad gartnerskole kl.19.00. Karl Kristiansen fra Danmark kommer til oss og skal fortelle om ”Skovbundsbed”. Foredraget begynner med oppbygging av bed, valg av trær og vårblomster. Så litt om arisema og liljer. Det blir kaffepause. Etter pausen blir det trillium ”skovbundets diamant”, adonis, helleborus, primula og hepatica (blåveis). Han har også med planter for salg. Foredraget varer ca. 2 timer. Entre kr. 50, - inkl. kaffe og kake.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar