17. januar 2022

Staudeklubben Vestfold Program 2022

 Program for 2022

Møtene er kl. 18.30. (prat å kaffe fra kl. 18.00) på Storås langrennsarena, Stokke, om ikke annet er oppgitt.
Inngangspenger på Storås kr.50,- som inkluderer foredrag, kaffe, noe å bite i.
Mer info om møtene kommer på Facebook.
Vil du vite mer så ta gjerne kontakt med styret.
Ons. 23. feb. Zoom møte med Ulf Sill fra Sverige. Han har en hage i Mørrum, Blekinge, som er full av uvanlige planter. Han er en stor samler som bestiller planter fra bl.a Kina og Japan for å prøve de ut i sin hage i Sverige. Han viser bilder med tema: Vår i trädgårdslunden.
Ons. 6. april Årsmøte. Olga Johnsen kommer fra Haugesund. Ho driver Solheim gartneri og skal fortelle oss og vise bilder om "Dyrking av kaktus, sukkulenter og caudex". Det finnes faktisk kaktus som kan plantes ute hagen.
Ons.11. mai Vi får besøk av Magne Jansen, Kollevoll staudegartneri, Lyngdal. Han viser bilder og forteller om egne planter som er produsert med mye glede og pasjon. Har med planter for salg. Utvalget er bredt, men de masseproduserer ikke. Han har både sjeldne og vanlige planter.
2. – 6. juni Hagereise til Danmark. Vi besøker spennende og spesielle hager. Innbydelse blir sendt ut.
Ons. 15 juni Byttemøte hos Bodil Udstuen. Ho har en hage med mange sjeldne og spennende planter. Ta med planter du har sådd eller små planter du har gravd opp fra hagen som har sådd seg eller planter du har delt. Husk å skrive navn, har du ikke navn så skriv høyde, farge med mer. Ta med kaffe / noe å spise. Det er dårlig med parkering så kjør sammen hvis dere kan.
Søn. 14. aug. Sommerfest; Avlyst
Ons. 31. aug. Byttemøte på Vegge gård og gartneri. Ta med planter som er godt merka med navn, eventuelt høyde og farge. Ta med kaffe / noe å spise.

Lør. 24. sep. Heldagsseminar. Vi får besøk av Leena Liljestrand som er leder i Svenska Pion sälskapet. Ho lærer oss alt om denne planten, fra å så frø, dyrking, sorter med mer. Det blir kaffe pause og middag. Mer informasjon kommer.
Ons. 26. okt. Kirsten Lorange Østby kommer og forteller om Hosta, denne allsidige og vakre asiatiske allrounderen. Flotte bilder og Kirsten gir også tips til dyrking og stell. Hosta er planten for den som ønsker variasjon i bedene, lettstelt hage, kontroll på ugress og materiale til flotte blomsterbuketter. Den kommer i alle størrelser og mange samler på den. Ho forteller også om selvgående staudebed.
Tir. 29. nov. Vi får igjen besøk av Martin Hajman fra Tromsø. Han har vært hos oss før og er en fantastisk foredragsholder. Hva han skal snakke om denne gangen har vi ikke bestemt ennå, men det blir spennende uansett. Det blir nok også med frø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar