9. januar 2021

STAUDEKLUBBEN PROGRAM 2021

Møtene starter kl. 18.30 (prat og kaffe fra kl. 18.00) på Storås langrennsarena, Stokke, om ikke annet er oppgitt. Inngangspenger på Storås kr.50,- som inkluderer foredrag, kaffe og noe å bite i. I disse Korona tider kan det hende at vi sender møtet på nett i stedet. Vi sender ut mail til medlemmer. Følg gjerne med på Facebook. Vil du vite mer ta kontakt med en i styret.

25. feb.  Foredrag med Bodil Udstuen: «1001 planter – En hage blir til».  Bodil forteller litt hvordan hun ble så planteinteressert, hvordan hagen har utviklet seg. Hvordan få til en samlerhage, men fortsatt være bra for insekter, nytte og hygge. Og ikke minst fortelle om noen av de over tusen plantene hun har i hagen.

 

13. april. Årsmøte. Vi får besøk av Geir Moen som snakker om alpine planter i natur og hage.
Hva kan vi lære av naturen, hvordan kan vi formere og dyrke alpine planter i Norge.

 

AVLYST!! Byttemøte på Vegge Gård. Ta med planter du har delt, sådd, gjerne små stiklinger. Fint at du merker plantene med navn, gjerne høyde og farge. Ida vil informere om nye planter. Ta med kaffe og noe å spise på.   

 

AVLYST!! 20. mai – 24. mai. Hagereise til Danmark.

 

8. aug. Sommerfest i Telemark. Vi besøker 3 hager. Mer info som adresser og klokkeslett kommer seinere. Kun for betalende medlemmer.

 

26. aug. Byttemøte hos Bibbis stauder. Britt driver sitt eget gartneri og ho selger planter til hagesenter med mer. Vi får nå sjansen å besøke henne. Ta med planter du har delt, sådd, gjerne små stikklinger. Fint at du merker plantene med navn, gjerne høyde og farge. Ta med kaffe og noe å spise på

 

23. sep. Vi får besøk av Rolf Eide’s Stauder fra Askøy. Produserer i hovedsak "navnesorter" av stauder. Lager vanligvis få planter av hver sort, men har til gjengjeld et stort utvalg. Han skal snakker om «Planter i høsthagen». Han har også med planter for salg.

 

28. okt. Gunnhild Monstad med «Min hage gjennom 4 årstider». Hun har en spennende hage på Tolvsrød der hun dyrker mange sjeldne planter og trær. Hun sår også staude frø. Hun forteller og viser bilder.

 

23. nov. Magnar og Toril Aspaker fra Harstad har siden 1985 prøvd ut stadig nye planter for å se om de kan vokse og trives så langt nord. Nå kommer han til oss for å fortelle om «Primula og andre planter» Et spennende foredrag med bilder fra nord. Han har også med frø for salg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar