19. februar 2010

Medlemsbrev februar

Program 

Vår og sommer 2010

 

Onsdag 17.mars kl. 19.00 på Gjennestad                                                                                                 Medlemsmøte. Ville planter i Indre Oslofjord v/Kristina Bjureke. Kristina Bjureke er botaniker ved Naturhistorisk museum, Universitet i Oslo. Ryktet sier at hun er en dyktig formidler. Hun vil fortelle om det uvanlig store botaniske mangfoldet i Indre Oslofjord.

Onsdag 7.april kl.19.00 på Gjennestad
Medlemsmøte. 30 år i egen hage v/Kari Warncke-Wang Vi har tidligere fått ta del i hennes  planteopplevelser fra reiser i nære og fjerne strøk av verden. I hennes hage i Bærum vokser det frøsådde planter fra hele verden som er ukjente for de fleste. Kari deler sine erfaringer med oss.

Onsdag 19.mai kl.18 hos Ingrid Gundersen, Veløyveien 78, Sandefjord
Byttemøte.
Husk å ta opp planter og plante i egne potter med ny jord, slik at det du tar med deg på byttemøte har rotet seg og er fri for sniler. Merkelapp er også lurt. Kan du ikke navnet, er det sikkert noen som kan hjelpe deg på bytte-dagen. Merk også posen eller kassen med navn, slik at vi vet hvem giveren er. Dette blir en hyggelig kveld.

Lørdag 5. juni
Busstur til Ramme gård på Hvitstein (Flott parkanlegg)
og Roger Karlsen (Rhododendron). Vi henger oss på Nøtterøy hagelag som ønsker å fylle opp bussen med hageinteresserte. (Se Hageselskapets årsprogram for Vestfold.) Påmelding til Vidar Gunnarsen, 911 17 583 el
v.gunnarsen@c2i.net

Onsdag 18.august. kl. 18 Bibbi´s Stauder, Husvikveien 119, Tønsberg
Byttemøte.
Her har du enda en mulighet til å bytte til deg noen spesielle stauder. Handling blir det også anledning til.  Du kan finne mye spennende som ikke er nevnt på plantelistene, men som er for de spesielt interesserte. 

Til alle våre arrangementer må du selv ta med ev. mat og drikke dersom ikke annet er nevnt.

 

Send oss din e-postadresse! Det sparer oss for tid og penger, og du vil få  være sikker på å få beskjed hvis det blir plutselige endringer i programmet eller lignende.

Skal vi fortsette med ”overraskelser” på medlemsmøtene?

Og hva med salg av (helt spesielle) planter. Hvem avgjør i så fall om de er spesielle? Auksjon kanskje?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar