19. juli 2010

PROGRAM ANDRE HALVÅR 2010

PROGRAM ANDRE HALVÅR 2010

Møtested på Gjennestad kl 19.00 når annet ikke er nevnt

 

Lørdag 14.august fra 11.00-15.00  Hagedag på Gjennestad

Staudeklubben Vestfold vil bidra med informasjon og råd om stauder.

Som en del av vår stand ønsker vi å ha plantesalg av sjeldne stauder – slike du ikke  får kjøpt i et vanlig hagesenter. Alle medlemmene i klubben kan delta med én eller mange planter, så sant de er spesielle. Plantene må være i potter med navn. Ta kontakt med Ingrid på telefon 33473239, mob. 94862384 eller e-post ingridgundersen@online.no hvis har planter å selge planter denne dagen.

 

Onsdag 18.august  Høstbyttemøte  kl. 18.00

Bibbi´s Stauder, Husvikveien 119, Tønsberg                         

Her har du enda en mulighet til å bytte til deg noen spesielle stauder. Se etter i hagen om du har noen godbiter som kan deles med oss andre staudeentusiaster.

Handling blir det også anledning til.  Du kan finne mye spennende som ikke er nevnt på plantelistene, men som er for de spesielt interesserte.

Det er fint om du tar opp plantene i og tid, så de får rotet seg.  Navn på plantene og ditt eget navn på kassen, så vet vi hvem vi kan spørre. Vet du ikke navnet på planten, kan vi kanskje hjelpe deg.   

 

Medlemsmøte  Juleroser, onsdag 3.november kl.19.00

Vi har vært så heldige å få tak i Carina Larsson fra Ulriksdals Trädgård på Kivik til å foredra om Helleborus (juleroser). For mer informasjon: http://www.edafos.se

 

Frøpakking lørdag 20.11. klokken 10.00 på Gjennestad. Vi tar en dugnad og pakker frø. Klubben holder mat og drikke. Påmelding til Svein Arne Berge svaberge@online.no eller mob. 91 63 05 53

 

Årsmøte onsdag 1.desember, kl. 19.00  Årsberetninger, regnskap og valg. Saker som skal behandles av årsmøtet, må være oss i hende innen 15.november.

Medlemmene viser egne bilder. Ta med slides eller digitale bilder (på en minnepenn for eksempel) – max 20 bilder. Vi har fremviser og projektor. Gi beskjed til Anne-Marie: ames@skudem.no

eller på mob. 98434974.

Vet du om en som tar fine bilder, men er for beskjeden til å melde seg på, gi oss et tips - så skal vi prøve å overtale vedkommende.

Bevertning. Overraskelser.

Vi ville være takknemlige om du medelte oss din internettadresse. Det ville gjøre utsendelsene enklere og billigere. Send den til:  g-monsta@online.no

Du kan også gå inn på bloggen vår for å se hva som skjer

http://staudeklubben-vestfold.blogspot.com/

Til våre arrangementer må du selv ta med eventuell mat og drikke hvis ikke annet er nevnt

Vedlegg:           Orientering om frøinnsamling               Donorskjema


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar