22. januar 2016

GODT NYTTÅR til dere alle i Staudeklubben

Så er vi inne i 2016, nytt år og nye muligheter.
Ute har det kommet ganske mye snø i natt, jeg personlig synes det er topp. Det er lyst, rent og fint. I dag (søndag) skal vi ut å måke snø. Apeskrekken er pakket inn i ullteppe og der må vi ta av snø så ikke teltet detter over ende. Skal også ta av snøen på våre to drivhus, plutselig kan det bli mildt, det blir tungt og det går i stykker.
I blomsterrommet der alle pelargonier, Engletrompeter og andre planter står, som må inn om vinteren, har nå mus (eller rotte) funnet mat. Spist opp mine nye stiklinger. Så nå er det krig igjen. Her må vi sette ut feller og vi må tette en sprekk vi fant i gulvet.
I år skjer det mye spennende i Staudeklubben. Det har vært en ide dugnad i styret, og det har ramlet inn mange flotte forslag. Det har også kommet forslag fra dere i klubben. Vi har samarbeidet tett med Staudeklubben Sør som har resultert i at vi får flere foredragsholder fra Danmark. Det gleder vi oss til.
Vi skal ha en hagedag med besøk i 3 hager. Vi avslutter hos Jørgen Fon der vi spiser og koser oss. Mer info kommer seinere.
Det blir fotokonkurranse som skal gå i hele år. Av bildene skal det lages en kalender for 2017. Det er Bodil som har ansvar for dette. Det står mer om dette på bloggen og på Facebook.  
I anledning Danmarks besøket kommer vi å ta en entre avgift på kr 50,-Det blir det servert kake og kaffe / te.Er noen av dere glad i å bake kake, setter vi pris på om du tar kontakt og kan bake til et av disse møtene. Selvfølgelig får du dekket utgiftene.

Vårt første møte er  Tirsdag 9 februar kl.19.00
Som vanlig på Gjennestad gartnerskole. Vi holder til i lokalet som har inngang til høyre for hovedinngangen.Det er vår egen Anne Marie Skudem, som var leder av Staudeklubben i mange år, som skal vise bilder og fortelle om sin tur i Sichuan-provinsen i Kina. 

Medlemsavgiften 2016 er nå sendt ut på mail. Vi sender også ut påminnelse på mail. Vi har ikke e-mail adresser til alle, får du dette i posten og har e-mail så gi oss en beskjed. Er du ikke medlem, ta kontakt med Gunnhild Monstad (post(a)gm-r.no).

Følg oss også på Facebook, søk opp Staudeklubben Vestfold.

Håper vi ser mange av dere, gamle som nye medlemmer på møtene i 2016.
Hilsen fra alle oss i styret.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar