5. januar 2016

Staudeklubbens program 2016

Møtene holdes på Gjennestad gartnerskole kl.19.00 hvis ikke annet er opplyst. ( inngang til høyre for hovedinngangen)

Tir. 9. feb. : Sommeren 2013 var Anne Marie Skudem på orkidejakt i Sichuan-provinsen i Kina.
Det var en gruppe på 12 personer fra hele verden, og det var ikke bare orkideer de fikk se.
Anne Marie viser bilder og forteller fra turen.

Tir. 15. mars: Karl Kristiansen fra Danmark kommer til oss og skal fortelle om ”Skovbundsbed”.
Foredraget begynner med oppbygging av bed, valg av trær og vårblomster. Så litt om arisema og liljer. Det blir kaffepause. Etter pausen blir det trillium ”skovbundets diamant”, adonis, helleborus, primula og hepatica (blåveis). Han har også med planter for salg. Foredraget varer ca. 2 timer.
Entre kr. 50, - inkl. kaffe og kake.

Ons. 20. april: Per Bangsgård kommer også fra Danmark. Han skal fortelle oss om trillium og cypripedium. Det blir kaffepause. Foredraget er på ca. 2 timer.  Vi begynner kvelden med årsmøte.
Entre kr.50,- inkl. kaffe og kake.

Søn. 12. juni: Byttemøte og tur til Staudeklubben Sør. Vi reiser med buss mot sør der vi først skal besøke 3 hager. Mona Klemmetsen, Inger Skarpenes + en hage til. Vi avslutter dagen på Lundberg planteskole der vi skal ha byttemøte sammen med St.kl. Sør.
Ta med planter til byttemøte, men HUSK: Godt merka navn på planta og ditt navn bak på pinnen.
Husk å ta med nistemat. Vi får kaffe og kake og det er kafe’ på Lundberg.
Medl. i St.kl. kr. 300,- Andre kr. 500,-. Turen er åpen for alle.
Avreise tider kommer seinere.

Søn. 7. aug.: Sommerfest! Vi skal først besøke to hager. Tid, sted og mer info kommer senere. Den andre hagen er Gunnhild Monstad, Østre vei 3 på Tolvsrød. Etterpå reiser vi til Jørgen Fon der vi skal ha hagefest og spise mat.

Tir. 30. aug. OBS kl. 18.00: Byttemøte på Vegge Gård, Nykirke. Vi bytter planter og skal også ha en auksjon med noen mer sjeldne planter. Ta med kaffe og noe å spise. Hagesenteret er åpent med fine priser til oss.

Tir. 27. sep.: Vi får igjen besøk fra Danmark. Denne gang kommer Kai Andersen for å forteller om alpine planter. Entre kr. 50,- inkl. kaffe og kake.

Tor. 13. okt.: Løkmøte. Vi ser på bilder av litt mer sjeldne vårblomstrende løker. Klubben har kjøpt inn botaniske og litt sjeldne løker som vi selger til en bra pris til våre medlemmer. Ta med poser og penn.

Tor. 8 des.: Julemøte. Vi ser på noen filmer fra hager og hygger oss med grøt, kaffe og kaker.

Håper vi ser deg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar