4. januar 2024

Staudeklubben Vestfold Program 2024


Foredragene er kl. 18:30 på Storås langrenns arena, Stokke, om ikke annet er oppgitt.
Vi åpnet lokalene for prat og kaffe fra kl. 18:00. 
Inngangspenger på Storås kr.50,- som inkluderer foredrag, kaffe og noe å bite i. 

For mer utfyllende program gå inn på Facebook.  
Vil du vite mer eller har forslag så ta gjerne kontakt med styret på mail   staudekl.v@gmail.com

 

Ons. 14. feb: Det blir ZOOM-møte med mimring og mange bilder fra Danmarksturen i 2022, der vi besøkte flere spennende og inspirerende hager.

 

Tir. 19. mars: Gerben Tjeerdsma som driver Gerbianske trädgården kommer på besøk og skal fortelle oss om "Alpiner og andre udda växter". Gerben har nå flyttet ned utenfor Halmstad til Vargasletten. En perle av en park / hage. Han har besøkt oss flere ganger og vi blir aldri lei av han. Han er veldig kunnig og flink.

 

Ons.17. april: Årsmøte. Line Yri kommer på besøk og skal snakke om Hemerocallis (dagliljer) og Iris. Disse har hun samlet på i mange år. Kanskje hun har noen planter med for salgs? 

 

Ons. 15. mai: Vi får besøk av Tommy Tønsberg, som er kjent for «alle». Han har skrivet mange bøker og skriver i blader. Han skal fortelle oss om «Nye spennende stauder» Kanskje vi får ideer til nye planter til våre hager.  


Ons. 5. juni: Byttemøte hos Magnhild Monstad på Borgheim. Det en flott hage med mange sorters Rhododendron, flere dammer og mye mer (info og adresse kommer seinere). 
Ta med planter du har delt, sådd, gjerne små stiklinger. Fint at du merker plantene med navn, gjerne høyde og farge. Ta med kaffe og noe å spise.  


I løpet av sommeren kan det bli noen fellesturer og åpne hager å besøke.
Følg med på Facebook for beskjed
.


Ons. 21. aug:  Byttemøte hos Trine Karstensen i hennes nye hage i Svarstad. (info og adresse kommer seinere). Da får vi se alle Engletrumpeter i full blomst i tillegg til den nye hagen.
Ta med planter du har delt og har til overs. Fint at du merker plantene med navn, gjerne høyde og farge. Ta med kaffe og noe å spise. 

Lør. 31. aug -  Seminar: Vi treffes en hel lørdag for å lære mer om Stikking og poding med Jørgen Tingstvedt. Dette har vi ikke hatt om på mange år. Det er lettere enn du tror å lage nye planter. Bilder og praksis. Blir en herlig dag med planter og mat. Mer info om påmelding kommer på mail og Facebook.

Ons. 18. sep: Da får vi besøk av Peter Knutsson. Han og Monica har en fantastisk hage i Oxelösund i Sverige som noen av oss besøkte i 2023. Der er mye Vintergrønt og Heksekoster. Dette skal han fortelle oss om og vise spennende bilder.

 

Oktober og november:  Møter er ikke bestemt ennå. Mer info kommer i mail og på Facebook.

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar